Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

The Ultimate Back Roller

Moderne mennesker bruker ofte mye tid bak skrivebordet, foran datamaskinen og på telefonen, og ryggmuskulaturen vår trenger støtte for å forbedre forlengelse og fleksibilitet. Ultimate Back Roller har alt det en ryggrull trenger og enda litt til!

Tilbud 519,-

Førpris 799,-

Ultimate Back Roller


  • Moderne mennesker bruker ofte mye tid bak skrivebordet, foran datamaskinen og på telefonen, og ryggmuskulaturen vår trenger støtte for å forbedre forlengelse og fleksibilitet. Ultimate Back Roller har alt det en ryggrull trenger og enda litt til!
  • FOR ALLE: denne rullen er designet for å kunne brukes av alle. Enten du er en yogi på jakt etter neste generasjons yogahjul; en løper; en mor/far med ryggsmerter; en elite crossfitter eller en styrketreningsutøver; eller en som rett og slett bare ønsker å forbedre ryggradbevegelse – dette produktet er noe for deg! Uansett alder og aktivitet, har vi alle behov for å ta vare på ryggen.
  • ØKER BEVEGELIGHETEN: Når du ruller ryggen over en enkel, flat ryggrull, begrenser du bevegelsen mens du ruller – nøyaktig det motsatte av det du ønsker å oppnå. Ulitmate Back Roller er  utformet for å støtte naturlig ryggbevegelse og øke bevegeligheten.      
  • PATENTERT: Det patenterte kulemønster gjør bidrar til å frigjøre knuter og utløserpunkter, og øker lymfatisk drenering mens du ruller. Kulene er store, slik at de kan grave dypt inn i musklene dine.
  • FUNGERER PÅ ALLE KROPPSDELER: Ultimate Back Roller virker også utrolig bra over resten av kroppen. Fra nakken og ned til armene, ryggen, baken og bena – det er ikke noe sted på kroppen der denne rullen ikke hjelper!
  • TÅLER OVER 450 KG: Rullen tåler over 450 kg, og er laget av verdens sterkeste støpeskum. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at den skal bryte under deg. Du kan også forsterke ryggarbeidet ved å legge til vekter.
  • HØYDE / VIDDE: i motsetning til alle andre skumruller på markedet, er denne rullen 28 centimeter høy, noe som er perfekt for å øke påvirkningen og lar deg forlenge ryggen. Den er også stabil, med 19 centimeter bredde, slik at du ikke tipper over når du ruller.
  • UTFORMET AV EN KIROPRAKTOR: Ultimate Back Roller er utviklet av Sonia Pasquale og patentert.
  • REISEVENNLIG: rullen er klart stor i størrelse, men passer lett ned i alle typer ryggsekker og kofferter. Den veier bare 1,5 kg


Les mer om Acumobility produktene her
I SAMME KATEGORI
-35%
Eclipse Roller

Eclipse Roller

454,- 699,-
-35%
Acumobility Level 2 Ball
-35%
Acumobility Level 1 Ball