Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Phantom - asfalt, herre (5mm drop)

Topo

Ny maksimalistisk løpesko med flere spennende ingredienser. Med en såletykkelse på 30 mm i hælen og 25 mm i forfoten (5mm drop) er Phantom den mest dempede skoen i Topos asfalt-sortiment. Et godt valg for deg som ønsker en treningsmodell med mye komfort.

Tilbud 1844,-

Førpris 2049,-

Phantom

Ny maksimalistisk løpesko med flere spennende ingredienser. Med en såletykkelse på 30 mm i hælen og 25 mm i forfoten er Phantom den mest dempede skoen i Topos asfalt-sortiment. Et godt valg for deg som ønsker en treningsmodell med mye komfort.

Mellomsålen består av et helt nytt materiale, kalt Zipfoam, som er ett i vekt og mer responsivt enn tradisjonell EVA. Zipfoam-materialet inneholder blant annet TPU, som bidrar til holdbar demping, der sålen bevarer sine egenskaper over tid. Phantom har kun yttersåle med slitegummi der det er mest behov for grep, slitestyrke og beskyttelse.

Pustende og komfortabel overdel i engineered mesh med printede sømmer. Romslig tåboks som gir tærne god plass til å spre seg og bred plattform slik at du lander trygt og stødig. Ekstern hælkappe i TPU sørger for en sikker passform der foten holdes godt på plass. 5 mm dropp gjør det lettere å løpe med et naturlig løpesteg.


  • Romslig tåboks
  • Meget bra demping med Zipfoam
  • Meget lett mengdetrenigssko, US 9: 283 gram
  • Sitter meget godt på foten